Sivas'ta 3'üncü sü düzenlenen Tarım,Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nın sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Kongre Merkezi ve Fuar Alanında 1-4 Eylül tarihleri arasında bu yıl 3üncüsü düzenlenen Sivas 2016 Tarım,Hayvancılık ve Gıda Fuarı ve İlçeler sergisinin açılış törenine Sivas Valisi Sn. Davut GÜL,Sivas Milletvekilleri,Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nihat PAKDİL,Sivas Belediye Başkanı Sn.Sami AYDIN,İlçe Kaymakamları,Belediye Başkanları,Protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulaş Kaymakamlığı ve Belediyemiz koordinatörlüğünde gerçekleşen yöresel kıyafet ve eşyaların sergilendiği İlçemiz standına gelen misafirlere yiyecek ve içecek ikramın da bulunuldu.

Ziyaretçilerle sohbet eden Belediye Başkanımız Sn. İsrafil GÖÇGÜN fuarın Sivas açısından önemli olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

SİVAS 3ÜNCÜ TARIM,HAYVANCILIK VE GIDA FUARI